top of page

Wachtlijst

Wachtlijst 4 april 2024

Op dit moment is er een aanmeldstop voor SGGZ - individuele psychotherapie. De wachtlijst voor individuele psychotherapie (SGGZ) is gesloten vanwege de vele wachtenden. U kunt zich hier niet voor aanmelden. 

Ik verwacht in de periode van augustus tot en met november 2024 plek te hebben voor een kortdurende behandeling, zoals de BasisGGZ (enkelvoudig). 

Er is direct plek voor groepspsychotherapie binnen de SGGZ. Mocht u hier interesse voor hebben, of twijfelt u of uw klachten binnen de groepspsychotherapie behandeld kunnen worden, neem dan gerust met mij contact op. U krijgt dan versneld een intake in de praktijk. 

 

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met een andere zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

 

bottom of page